Poslušajte novi Diplov album!

Written by on 07/09/2020

Američki DJ i producent Thomas Wesley Penzt, poznatiji kao Diplo je objavio svoj prvi ambijentalni album “MMXX“.

MMXX je Diplov treći studijski album, te drugi kojeg je objavio u 2020. godini. Krajem svibnja objavio je album “Chapter 1: Snake Oil” pod svojim pravim imenom Thomas Wesley u kojem je spojio country s trapom i EDM zvukom. Dok je s 12 pjesama na MMXX albumu, Diplo otišao u totalno drugi glazbeni pravac. Album nije producirao sam već s nekolicinom glazbenika kao što su Mikky Ekko, Good Times Ahead i Lunice.

Eksperimentirao sam s ambijentalnom glazbom već nekoliko godina. Na neki način ovo je povratak mojim korijenima. Moj prvi studijski album “Florida” je bio chill i s puno instrumentala. Zadnjih par godina radio sam suradnje s puno prijatelja koji su radili ambijentalne setove u Los Angelesu, a zahvaljujući pandemiji napokon sam imao vremena dovršiti te suradnje. Album je barem meni totalno relaksirajuć i odličan za meditaciju stoga se nadam da će biti i vama. Naglasak albuma je na brigu o samom sebi i našem mentalnom zdravlju.

Diplo o novom albumu

Diplo je poznat po tome što radi na velikom broju projekata, kao i po tome što se ne boji eksperimentirati sa žanrovima kao i probijati granice između njih. Trenutno osim svojih solo projekata, Diplo radi i dalje s kolektivom Major Lazer, u super grupi je s Siom i Labrinthom, a s Mark Ronsonom ima projekt Silk City. Dok njegova suradnja sa Skrillexom, Jack Ü, je trenutno na hiatusu.

Produciranjem ambijentalnog albuma, Diplo je još jednom potvrdio sav raskoš svoje produkcije. Kako on zvuči možeš ga poslušati u continuous mixu.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background