S Ultrom na Ultru: Nastavi stihove i osvoji trodnevne karte za Ultra Europe festival

Written by on 18/06/2024

Ultra Europe 2024. sve je bliže – 10. godišnjica festivala obećaje mnogo – rezervirani su termini za najbolji provod – 12., 13. i 14. srpnja!

Na Park mladeži ove godine stižu još jednu godinu zaredom najveća DJ imena svjetske scene, između kojih će se naći Afrojack, Alison Wonderland, Axwell, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Frankie Wah, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, KSHMR, Maddix, Massano, Matroda, Mykris, Sebastian Ingrosso, Slander, Subtronics, Topic, Vintage Culture, Vini Vici i W&W.

Očekuje se 140 tisuća partijanera iz svih krajeva svijeta, a ti možeš biti među njima, ako samo malo zapjevaš s nama.

Od ponedjeljka (24.06.2024.) naš voditelj će u nekom periodu pustiti refren pjesme od izvođača koji se naša na popisu ovogodišnjih DJ-eva na Ultri Europe. Pjesma će se zaustavit – a vi trebate nastaviti stihove!

Što prije treba poslati glasovnu poruku u kojoj pjevate ili recitirate nastavak zadanog refrena na naš Whatsapp, broj je 091 18 05 822. Tko prvi pošalje točne otpjevane stihove, osvaja dvije trodnevne karte za Ultra Europe Festival!

Ako nitko ne pošalje točan nastavak pjesme, fond karata namijenjen za taj dan prebacuje se na sutrašnji, pa postoji mogućnost da netko od vas osvoji i četiri trodnevne karte!

Sve je jasno ko’ dan – samo ti nećemo otkrit kada ćemo se igrat, to može biti kroz jutro ili tijekom dana.

Sretno!

Detalje pročitaj u Pravilniku.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background