Što sve trebate znati prije dolaska na najveće festivalsko slavlje

Written by on 11/07/2024

Krenula je zamjena festivalskih narukvica

Vrijeme je da povijesno deseto izdanje festivala ULTRA Europe započne. Kao posljednja informacija za potpuni festivalski doživljaj, predstavljena je set lista izvođača po danima i satima. Ususret početku ovog jubilarnog izdanja organizatori su pripremili i sve najvažnije smjernice te informacije, kako bi se za vrijeme boravka posjetitelji mogli posvetiti potpunom doživljaju druženja, prijateljstva i glazbe.

Glavni ulaz za posjetitelje ove se godine nalazi na parkiralištu uz pomoćni teren RNK Split, na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Put Glavičina. VVIP ulaz je uz Ulicu Hrvatske mornarice, a VIP ulaz na parkingu preko puta centra Joker. Ulaz se u petak otvara u 19:00, a u subotu i nedjelju u 20:00. Posjetitelji će moći uživati u brojnim interaktivnim sadržajima, raznolikoj ponudi hrane i pića, između ostalog i ponudi veganske i vegetarijanske hrane, raznim prodajnim mjestima, gdje će se moći pronaći i najnovija festivalska modna kolekcija.

Na službenoj stranici festivala, kao i na svim društvenim kanalima, može se pronaći detaljan popis svih dozvoljenih i nedozvoljenih stvari na samoj lokaciji. Profesionalne foto i video kamere su zabranjene, ali mogu se ponijeti GoPro i ostale action kamere. Bilo koja vrsta zapaljivih sredstava, oružja, sprejevi, alkoholna pića i hrana, laseri, veći lanci, pištolji na vodu, maske za lice, kao i bilo koja vrsta ilegalnih supstanci, strogo su zabranjeni na prostoru festivala. No, s druge strane organizatori pozivaju na kreativnost odjevnih kombinacija, pozitivne plakate i zastave te najbolje raspoloženje! Iako organizatori savjetuju da se na festival ne dolazi s torbom, ukoliko je ona nužna, obavezno mora biti plastična i prozirna te ne prelaziti dimenzije od 33×43 cm. Male clutch torbe, neseseri te torbice oko struka bit će dozvoljene.

Kako bi maksimalno ubrzali ulazak na stadion, preporučuje se zamjena narukvica u danima prije festivala. To će biti moguće na dvije lokacije – Zapadna obala, od četvrtka 11. srpnja do subote 13. srpnja od 11:00 do 23:00, a na Parku mladeži u četvrtak, 11. srpnja od 15:00 do 22:00 te od petka, 12. srpnja do nedjelje, 14. srpnja od 15:00 do 3:00 ujutro. Organizatori pozivaju na zamjenu narukvica ispred glavnog ulaza na Parku mladeži kako bi se izbjeglo dodatno čekanje, a sve VIP goste upućuje se na VIP ulaz, dok se VVIP Ultranauti usmjeravaju na VVIP ulaz. Dodatni savjet svim posjetiteljima festivala je i dolazak na sam festival prije 21:00 kako bi se izbjegle gužve na ulazu.

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica se mogu pronaći ovdje.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background