ULTRA Europe objavila imena novih 64 izvođača koji će nastupiti na četiri splitske pozornice

Written by on 19/06/2024

JUBILARNI FESTIVAL ULTRA EUROPE 2024

Kako se bliži početak najiščekivanijeg festivalskog slavlja u godini, organizatori su objavili 64 nova glazbena pojačanja koja stižu u Split. Ove će se godine festival ULTRA Europe održati od 12. do 14. srpnja na splitskom Parku Mladeži, nakon čega slijedi nastavak na hrvatskim otocima Braču, Hvaru i Visu kroz Destination ULTRA koncept gdje su headlineri već poznati.

Na desetom izdanju festivala, ljubitelji elektroničke glazbe imat će priliku uživati u nastupima nekih od najuzbudljivijih DJ-a današnjice. Dolazak je potvrdio Nizozemac Joris Voorn, Miss Monique, jedna od najpriznatijih DJ-ica progressive house žanra u Europi, LOVRA – Njemica poznata po svom energičnom house zvuku i dinamičnim setovima, osvaja publiku diljem svijeta. Pink Panda, popularni britanski DJ duo, njemački Plastik Funk, Adam De Great, poljski DJ i producent. U Split stižu i Javi Guzman, Wahlstedt i Block & Crown.

Ovoj dugo očekivanoj svjetskoj festivalskoj obljetnici, izuzetnu podršku pružaju i domaći umjetnici, zahvaljujući suradnji s Hrvatskim društvom skladatelja. Setove Tome in der Mühlena obilježit će hibridni ableton live i modularnim synth zvuk, a na popisu su se našli i DJ Jock, Elena Mikac, Lalita Kali.

Treća faza glazbenih imena otkriva i azijske zvijezde pa tako sve Ultranaute očekuje DJ TORA, Kotoha, Yamatomaya. Pridružit će im se i AOY te OAK.

Od hrvatskih zvijezda elektroničke glazbene scene Ultranaute očekuje i Joe2shine, Knoll Doll.

Osim grandiozne glavne pozornice i jedinstvenog RESTISTANCE koncepta, ULTRA Europe će i ove godine ugostiti cijeli niz glazbenika na pozornicama UMF i Oasis koje su nezaboravne stanice ovog festivala. Raspored svih izvođača po danima i satima, organizatori će objaviti u danima koji dolaze.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background