Još stigneš glasati za najboljeg svjetskog DJeja

Written by on 10/09/2020

Glasanje za najboljeg DJeja po DJ Magovoj Top 100 ljestvici je otvoreno do 23. rujna!

2020. godina je privremeno pauzirala i odgodila održavanje festivala i većih klupskih večeri za sljedeću godinu, no nije pauzirala 27. izdanje DJ Magove Top 100 ljestvice najboljih DJejeva. Umjesto klupskih i festivalskih pozornica, DJejevi diljem svijeta su gotovo svakodnevno nastupali iz svojih domova i tako nadoknađivali nedostatak touranja.

Elektronska glazba i DJejevi su se približili više nego ikad svojoj publici, a ona ima još nešto manje od dva tjedna za izabrati koji su se DJejevi zaslužili pronaći na Top 100 ljestvici.

Kako bi pomogli fanovima elektronske glazbe u svom odabiru, svakog vikenda ovog ljeta se održavao DJ Magov virtualni festival na kojem su nastupali DJejevi koji su se već našli na Top 100 ljestvici kroz godine. Njima su se pridružili i DJejevi koji su se našli na alternativnoj Top 100 ljestvici koja ima naglasak na techno i house. Virtualni festival se održava još dva vikenda i možeš ga pratiti na DJ Magovom YouTube kanalu, kao i poslušati već odrađene live setove.

Glasati za svojih pet favorita možeš na top100djs.com sve do 23. rujna kada ćemo doznati tko će biti ovogodišnji broj 1.

Posljednjih pet godina na tronu su se izmjenjivali Dimitri Vegas & Like Mike s Martinom Garrixom, a hoće li ih ove godine netko zamijeniti saznat ćemo početkom listopada na ceremoniji dodijele nagrade u sklopu Amsterdam Dance Eventa.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background