Finale ljeta uz Vanillaze!

Written by on 25/08/2020

Nakon fantastičnog prvog rooftop partyja kojeg su hrvatsko-slovenski DJ duo Vanillaz organizirali prošlog mjeseca, došao je na red drugi party – ovog puta za samo finale ljeta! Marko i Miha su ponovno u Splitu u subotu 29. kolovoza kada pripremaju još jednu poslasticu svim fanovima elektronske glazbe.

Finale ljeta kreće u podne dnevnim partyjem u beach baru hotela Amhora na plaži na Žnjanu s Lookisom koji zagrijava publiku do 16h. Party se zatim od 18h (ulaz je otvoren od 17h) nastavlja na rooftopu splitskog hotela Amphora 4* gdje Joe2Shine vrućim ritmovima priprema uvertiru za Vanillaze.

Kako bi svi imali siguran provod i jedinstveno iskustvo na ulazu se mjeri temperatura, na svim dostupnim punktovima će se nalaziti sredstva za dezinfekciju ruku, a poštivajući sve epidemiološke mjere osiguran je i propisani razmak između stolova. Kapacitet je ograničen i samo najbrži mogu sebi osigurati ulaznice putem sustava Entrio.

Iako ovog ljeta nije bilo previše događaja na koje smo te mogli odvesti, pobrinuli smo se zato da ti osiguramo provod u subotu za tebe i tvoju pratnju. Stoga ako želiš čuti Ederlezi uživo, slušaj Ultru jer od ponedjeljka pa sve do petka poklanjamo po dvije ulaznice za nezaboravno zatvaranje ljeta.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background