OVOG LJETA CIJELA HRVATSKA POSTAJE PLAŽA

Written by on 14/07/2020

Iako su mnogi strahovali da je ljetna sezona pod upitnikom i pitali se hoćemo li uopće moći vidjeti kupače na plažama, ako se pita Pipi, kultni dalmatinski brend, lito 2020 nikad nije ni dovedeno u pitanje. A njihova plaža u samo dva dana broji već stotine ručnika.

Opuštena i bezbrižna filozofija koju brend propovijeda već godinama, i ove je godine čudnjikavu situaciju preokrenula u pozitivnu. Lito je, kažu iz brenda, tamo di si ti, a osjećaj Dalmacije može se iskusiti svim osjetilima apsolutno bilo gdje.

Zato su cijelu Hrvatsku pretvorili u ogromnu pješčanu plažu na kojoj obožavatelji ove dalmatinske narančade mogu ručnikom zauzeti svoje mjesto i pokazati kako uživaju gdje god da jesu.

Simpatične i autentične ilustracije, koje su krasile i poznate Pipi razglednice, dočaravaju #bolimePipi stanje uma u kojem nije bitno mrsi li ti kosu morski povjetarac ili ventilator, toćaš li noge u moru ili lavoru i sunčaš li se na plaži ili na balkonu.

Pobrinuli su se i za sve kojima ovog ljeta Dalmacija ipak malo previše nedostaje. Svi koji su ostavili svoj ručnik na njihovoj plaži, svakog tjedna mogu osvojiti #bolimePipi Lito 2020 paket aranžman koji sadrži baš sve da bi se osjećali kao u Dalmaciji.

Iz Pipija tvrde da je upravo ovaj paket nešto najbliže teleportaciji s kontinenta na obalu. Sve što treba učiniti je pratiti upute, a morska sol, pekmez za sunčanje, pijesak s plaže i ostali sastojci začinit će vam ljeto gdje god se nalazili.

Zato nema brige. Očito je ove godine lito tamo di si ti. I boli te Pipi.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background