USPJEŠNO ZAVRŠEN UNISPORT FINALS 2021

Written by on 20/07/2021

Poznate su najbolje studentice i studenti sportaši iz cijele Hrvatske

Grad Split uspješno je ugostio preko 850 studentica i studenata sportaša iz cijele Hrvatske, s ukupno 14 visokoškolskih institucija.

Nakon dva uzbudljiva dana sportskih nadmetanja, dobili smo sveučilišne prvakinje i prvake u devet sportova: futsalu, rukometu, košarci, 3×3 košarci, odbojci, odbojci na pijesku, badmintonu, stolnom tenisu i tenisu.

Športski centar Gripe ugostio je muške i ženske ekipe u futsalu, rukometu te stolnom tenisu, košarka se igrala na Domu Kampusa Dr. Franjo Tuđman, a košarka 3×3 u predivnom ambijentu Studentskog doma Bruno Bušić. Natjecanje u badmintonu se održalo u Obrtničkoj tehničkoj školi, odbojka u sportskoj dvorani na Poljudu, tenis na Športskom centru Firule, a odbojka na pijesku na plaži Strožanac u Podstrani.

Nastupili su studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Osijeku, Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Veleučilišta u Karlovcu, Sveučilišta Sjever, Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Dubrovniku, Sveučilišta VERN’, Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment te domaćina Sveučilišta u Splitu.

Najviše naslova otišlo je studentima Sveučilišta Zagreb.

Svi rezultati i informacije dostupni su na web stranici UniSport HR.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background