Kreće Amsterdam Dance Event!

Written by on 21/10/2020

Točno u podne, započeo je ovogodišnji Amsterdam Dance Event koji se zbog epidemiološke situacije održava u virtualno. 25. izdanje Amsterdam Dance Eventa je trebalo postati najveće slavlje i okupljanje elektroničke glazbe do sad, no 400 tisuća posjetitelja koliko prosječno godišnje prisustvuje događaju će trebati sačekati neko sljedeće druženje.

Umjesto sedam dana, koliko u normalnim uvjetima traje događaj, ovogodišnje virtualno izdanje će trajati pet dana. Od srijede do nedjelje, svi zaljubljenici elektronske glazbe će imati po prvi put priliku pratiti potpuno besplatno konferencije, panele, masterclassove, radionice, webinare na kojima sudjeluju agenti, menadžeri, DJevi, producenti i još mnogi djelatnici bez kojih glazbena scena ne bi bila ista.

Već tradicionalno, u sklopu Amsterdam Dance Eventa se održava i DJ Magova dodjela nagrade za najboljeg DJeja, koja nije izostavljena ni ove godine.

Osim informativnog i edukacijskog dijela događaja, organizatori su se pobrinuli da na “male ekrane” dovedu neke od najboljih svjetskih DJejva koji će odraditi ekskluzivne live setove. Carl Cox, Charlotte De Witte, Adam Beyer i Nina Kravitz su samo dio potvrđenih izvođača. Kompletnu listu Djejeva koji će odraditi ekskluzivne live setove, kao i cijeli program Amsterdam Dance Eventa je dostupan na poveznici.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background