Ultra Europe objavila raspored nastupa izvođača: Evo kad nastupaju najveći svjetski DJ-evi

Written by on 04/07/2023

Glavna festivalska pozornica, koja će i ove godine svojom veličinom i produkcijskim elementima zasjeniti sve pozornice ikad viđene u ovom dijelu Europe, predstavlja samu kremu elektroničke scene.

Prvi festivalski dan otvara njemačka zvijezda Plastik Funk, a potom stiže i američki producent, DJ i autor Gryffin. Slijede Oliver Heldens, Axwell u 12:50 i Zedd u 2:10, a u prvu festivalsku zoru, desetke tisuća rasplesanih Ultranauta, povest će jedan od najvećih – nizozemski glazbeni mag Hardwell s početkom u 3:30.

Subota nikako nije dan za odmor jer ULTRA nastavlja još jače. Mykris, Nora En Pure i Tchami će zagrijati posjetitelje i pripremiti ih za eksplozivne setove tri glazbenika koji su poznati po svojim energičnim nastupima – DJ Snake koji će svoj nastup započeti u 12:35, Timmy Trumpet u 2:10 i Steve Aoki u 3:45, trojac je koji će obilježiti drugi festivalski dan.

Finalni dan pozornicu preuzimaju proslavljene skandinavske zvijezde. Fedde Le Grand otvara posljednju noć u Parku Mladeži, a potom slijede Morten i W&W. Spektakularna završnica pripala je trojcu Afrojacku koji započinje u 12:15, Martinu Garrixu u 2:05 te Alessu u 3:45, s kojima će se i ugasiti svjetla na glavnoj pozornici uz datume novog susreta, na istom mjestu.

Spetakl se sprema i na tri ostala stagea – RESISTANCE, OASIS i UMF RADIO.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background