Počinje online sajam sezonskih poslova. Alen Mrvac za Ultra jutro: Aktivno je preko dvjesto oglasa za posao

Written by on 28/01/2022

Iako nema ni mjesec dana da smo dočekali novu godinu, ljeto će doći i prije nego što mislimo. Svi koji planiraju raditi sezonu na vrijeme se trebaju informirati i već se sada prijaviti na oglase za posao. Sve aktualne ponude okuplja web stranica Sezonac.hr. Što se nudi objasnio je Alen Mrvac s portala Moj posao u programu Ultra jutra.

Sezonac.hr je online sajam sezonskih poslova koji portal Moj posao već tradicionalno organizira početkom godine.

Pristup je vrlo jednostavan, preko svih pametnih telefona, u bilo koje doba dana i noći. Namijenjen je ljudima koji planiraju ovo ljeto staviti koju kunu u džep – objasnio nam je Mrvac.

Unatoč pandemijskoj situaciji, ponuda je i više nego bogata.

Ove godine očekujemo 40-ak poslodavaca koji će se predstaviti s više od dvjesto oglasa za posao. Treba imati na umu da je broj radnih mjesta i veći od toga jer je u jednome oglasu moguće tražiti, jednog, dvoje ili deset radnika – rekao nam je novinar popularnoga portala.

Mehanizam za upotrebu vrlo je jednostavan.

Svi posjetitelji mogu uspostaviti direktan kontakt putem chata ili videopoziva. Na taj način mogu doznati sve detalje, postaviti sva pitanja koja ih zanimaju, istražiti ponudu poslova, pogledati ponudu poslova, sve je na jednome mjestu – poručio je.

Sama prijava na posao također je vrlo jednostavna.

Dovoljno je kliknuti na ikonu “prijavi se”, priliožiti životopis, slijediti kratke upute i to je to. Vaša prijava poslana je poslodavcu, a onda je na Vama i njemu da dogovorite buduću suradnju – zaključio je Alen Mrvac s portala Moj posao.

Inače, Mrvac nam je nedavno u programu otkrio i trenutnu zainteresiranost za sezonske poslove, više pročitajte ovdje.

Ultra jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.

FOTO: Pixabay.com


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background