Počinje Lovestock festival u Kaštelima

Written by on 17/06/2021

Lovestock festival je u proteklih nekoliko godina iz okupljanja i druženja glazbenika izrastao u događaj koji ima reputaciju jednog od najboljih malih festivala u državi, a ove godine uključuje izvođače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, SAD-a i Kanade.

Osim J.R. Augusta, Nemanje i Ruia iz Hrvatske, The Bite, Mooncage i Vartre iz Srbije, grupe Grefran iz BiH i Haiku Garden iz Slovenije, na festivalu će nastupiti i kanadska kantautorka Ellen Taylor, ali i Amerikanka Esther Canata sa pratećim bendom kojeg zanimljivo čine Kaštelani.

Koncertni program podeljen je u tri festivalske večeri koje će započeti u 20 sati pa će tako prvog dana, u četvrtak, 17. lipnja nastupiti Esther Canata, J.R. August i Haiku Garden, u petak, 18. lipnja će programsku večer započeti DJ Rui, a nastaviti Ellen Taylor, The Bite i Mooncage dok će u subotu, 19. lipnja večer ponovo otvoriti DJ Rui , a nakon njega na stage se penju Vartra, Nemanja i Grefran.

Uz koncertni program Lovestock Festival posebnu pažnju poklanja i djeci tako će se u petak i subotu od 10 do 12 sati najmlađi moći zabaviti uz različite radionice i pričaonice, face-painting te će pogledati i kazališnu predstavu za djecu u izvedbi Škole glume Kaštela pod nazivom ‘’Izgubljeni zeko’’.

Tijekom večeri, u petak i subotu od 20 sati u Kulturnom centru posjetitelji će moči pogledati i izložbu slika američke umjetnice Esther Canata.

3. izdanje Lovestock festivala će se održati u Novom parku u Kaštel Lukšiću, a ulaz na sva događana je besplatan.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background