Otvorene prijave za Hack4Split hackathon!

Written by on 18/02/2022

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu organizira 5. izdanje društvenog hackathona Hack4Split. Natjecanje će se održati 9. i 10. travnja 2022. godine u coworking prostoru u Splitu. Partneri u organizaciji su Ensoco, Split Tech City i Digital Nomad Associaton Croatia.

Hack4Split je dvodnevno natjecanje (hackathon) usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija. Okuplja pojedince specifičnih znanja, neovisno o obrazovanju i zanimanju, koji pronalaze rješenja za probleme u svojoj lokalnoj zajednici, a u skladu s UN-ovim ciljevima održivog razvoja. Kroz natjecanje se želi mlade osobe potaknuti da postanu aktivni članovi svoje zajednice, da se upoznaju s potrebama i problemima u svojoj zajednici i okolišu te se angažiraju na njihovom rješavanju.

Imate li ideju koja bi unaprijedila život u zajednici, ali nemate tim ili platformu za prezentirati svoju ideju? Možda se želite angažirati oko rješenja nekog od gorućih problema vaše lokalne zajednice. Upoznajte se s raznim UN ciljevima održivog razvoja i prijavite se na Hack4Split. Prijave se vrše putem poveznice https://forms.gle/Mie1U38xxMbycaZi7 a otvorene su do 26. ožujka 2022. Za sve zainteresirane, koji prije same prijave žele dobiti više informacija, bit će organizirana dva Info sata, online preko Zoom-a, i to 14. i 21. ožujka s početkom u 17:00h.

Hackathon Hack4Split se provodi u sklopu projekta financiranog sredstvima Europskih snaga solidarnosti i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background