Nakon Dimensionsa i Outlook predstavio izvođače za ovogodišnje izdanje

Written by on 05/03/2021

Outlook, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, ovo će se ljeto nakon desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo u Puli i jednogodišnje pauze prošlog ljeta, održati u Dalmaciji, točnije u Šibeniku i Tisnom. Novo ime festivala – Outlook Origins otkriva i promjenu u konceptu, ali i period održavanja festivala koji se promijenio za sam vrhunac ljetne sezone, od 29. srpnja do 2. kolovoza.

Otkrivena su i prva imena za Outlook Origins 2021, uključujući kustose, pa će tako Calibre, D Double E, Goldie, DJ Storm, Flava D, Hybrid Minds, Zed Bias, The Bug i Mungo’s Hi Fi kurirati ovim posebnim festivalskim izdanjem. Tu su take-overi festivalskih partnera; Deep Medi, Metalheadz, Dispatch & Sofa Sounds, Navy Cut, Rinse, Subdub, The North Quarter i White Peach.

Drum & bass legende Chase & Status pridružuju se koncertu u Šibeniku uz Shy FX, Dynamite MC i duo Children Of Zeus. Mjesta su ograničena za ovaj jedinstveni koncert su kojim festival započinje u četvrtak 29. srpnja.

Nakon otvorenja, festival se seli u The Garden Resort u Tisnom, a ova intimnija verzija najvećeg europskog bass & sound system festivala listom imena koja je brižno odabrana ostaje vjerna temeljima koje čine Outlook; najbolje od dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle i grime žanrove uz veliku posvećenost zvuku na lokaciji, te popratnim programom kojeg čine zabave na plaži i na brodovima.

Drum and bass, breaks i beats predstavljaju Breakage, Doc Scott, Fabio & Grooverider, Lenzman, DLR, FD, Digital i Elisa Do Brasil. Bassweight je uvijek prisutan i rijetki to rade kao i Mala i Deep Medi obitelj. Kahn, Commodo, Sicaria Sound, J. Sparrow, N-Type, Taiko i Silkie svi se pridružuju ovom izdanju. Stalni gosti festivala Youngsta, Hatcha i Egoless pripremaju kao i uvijek nezaboravne setove, dok će Sherelle, Darwin, LCY, Jossy Mitsu predstaviti nešto rubnije stilove.

Pozitivne vibracije dijelit će s publikom Iration Steppas, Channel One, Sinai, O.B.F Feat Charlie P & Sr Wilson, Eva Lazarus, Jah Shaka i drugi. Zed Bias, Wookie, Shosh donose mješavinu stare škole i bas glazbe koja gleda u budućnost. Legendarni D Double E pridružuje se Novelistu, P Moneyu, Jamz Supernovi predstavio grime i UK rap stilove.

Ključni dio ovogodišnjeg festivalskog izdanja bit će after partyji u Barbarelli, a detaljan program kao i ulaznice bit će uskoro objavljeni. Za besprijekoran zvuk u Barbarelli, jednom od najomiljenijih svjetskih klubova na otvorenom bit će zadužen Sinai Sound System.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background