Pave Elez: Sreću pronalazim u sitnicama, a najbolja stvar koju mi je slava donijela su prijatelji

Written by on 15/03/2021

Andrei i Toniju ovaj se petak u Ultra klubu pridružio poznati influencer, youtuber, fotograf i videograf Pave Elez.

Pave nam je na samome početku otkrio kako objavljuje svoj prvi merch kao simbol hrabrosti za praćenje vlastitih snova. Iako mu je protekla godina bila poprilično turbulentna i život mu se potpuno izokrenuo, kaže kako mu je ići za svojim željama i ambicijama bio najteži, ali i najbolji korak koji je ikada napravio. 

“Imam neki svoj cilj i znam gdje se vidim. Ostavljam sve opcije otvorene, nikad ne reci nikad, jednom želim imati završen faks, ali trenutno nije vrijeme za to.”

S obzirom na preko osamdeset tisuća pratitelja na društvenim mrežama, zanimalo nas je koliko je teško biti influencer u današnje „korona-vrijeme”.

Korona na mene i je i nije utjecala, neke mi je stvari oduzela, a neke i donijela.

Inače, Pave je u prva tri mjeseca ove godine snimio čak dva glazbena spota koji zajedno imaju preko pola milijuna pregleda na YouTubeu, to i brojne druge stvari iz njegova života zanimale su njegove pratitelje – slušatelje Ultre Split koji su se uključili uživo u eter i postavili pitanja svome uzoru. Kako sam Pave kaže, najviše ga je dojmilo pitanje slušatelja Pjera koji ga je pitao što je za njega sreća. “Sreća je u sitnicama, u najmanjim stvarima, u ljudima oko mene. “ odgovorio mu je Pave.

S obzirom da naš Toni već mjesecima govori kako planira pokrenut svoj YouTube kanal, Andrea je Pavi zadala izazov – imao je pola minute za nagovoriti Tonija da se okuša u vodama YouTube-a. Novo iskustvo, nova poznanstva, nove mogućnosti – samo su neke od stvari koje je ovaj inspirativni Splićanin naveo.

Što je Andreu ostavilo bez teksta, koga je Pave pozvao sljedećeg kao gosta i sve ostale pikanterije iz života influencera možeš otkriti na našim društvenim mrežama.

Tagged as

Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background