Osim dodjele nagrada jubilarni Ambasador donosi i tri panela o elektroničkoj glazbi

Written by on 16/03/2021

Peta svečana dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe održat će se u petak 19. ožujka 2021. godine u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji, a prethodit će joj dnevni diskurzivni program Simpozij koji se sastoji od tri panela o aktualnostima na elektroničkoj glazbenoj sceni.

Simpozij će trajati od 15 do 18:30 sati, a program počinje panel raspravom Plan otvaranja event industrije – koncerti, clubbing, festivali koju će moderirati Adnan Mehmedović Medo, organizator Fresh Island festivala i voditelj Radne skupine za event industriju pri Glasu poduzetnika. Gosti panela su četvorica organizatora renomiranih festivala; Krešimir Biškup (Forestland festival); Marin Biočić (Seriously Twisted); Sanjin Djukić (LAA, Exit festival); Simon Horvat (Sonus festival), koji će pokušati odgovoriti na ključno pitanje za sve organizatore javnih događanja od početka pandemije. 

Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama, Simpozij je otvoren za publiku uz obveznu registraciju putem online obrasca, a svaki je panel ograničen na 20 posjetitelja. Publika će se u dijalog moći uključiti svojim pitanjima. Program svečane dodjele nagrade Ambasador, koja se ove godine dodjeljuje u 28 kategorija akterima hrvatske i regionalne elektroničke glazbene scene, trajat će od 20 do 22 sata te biti podijeljen u četiri dijela među kojima će uživo nastupati glazbeni izvođači iz Rijeke.

Na poveznici se nalazi detaljan program svih panela Simpozija. 


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background