BRADATA AUKCIJA 2021: PREDAVANJA I PREVENTIVNI PREGLEDI

Written by on 30/11/2021

Osim šišanja, Bradata aukcija ove godine ima i edukativna predavanja te besplatne preglede¨!

Brada aukcija je već tradicionalna i nimalo tipična humanitarna akcija kojoj je cilj podizanje svijesti o zdravstvenim problemima kod muškaraca. Bradata aukcija organizira se za Županijsku ligu protiv raka – Split, a dio je globalne akcije Movember.

Bradata aukcija 2021

U studenom se tradicionalno pozivaju muškarci da prestanu s brijanjem i odrede cijenu svoje brade, točnije iznos za koji su spremni obrijati se. Ako se skupi dovoljno donacija za ‘prijavljenu’ bradu, osoba se obrije na „Bradatoj aukciji“.

Ovogodišnje izdanje Bradate aukcije oplemenjeno je sa novim sadržajem koji za cilj ima poticanje javnosti na edukaciju o važnosti preventivnih pregleda.

Tako će se 3.12.2021. u 17,30 sati, u dvorani Medicinskog fakulteta Split, održati predavanje na temu ‘Bolesti prostate – jučer, danas, sutra’. Predavač je dr.med. Mirnes Selimović, specijalist urologije.
Ulaz je slobodan, a pri ulasku je Covid potvrda obavezna.

Bradati pregled na programu je 4.12.2021. od 8,00 do 11,30, gdje će svi zainteresirani moći obaviti besplatan ultrazvuk testisa. Pregled će biti besplatan, ali su moguće donacije u za to pripremljenu škrabicu Bradate aukcije.
Bradatom pregledu odazvat će se brojna poznata imena. a Covid potvrda ovdje neće biti obavezna.

Bradata aukcija,  predavanja i pregled

Veliko finale cijele akcije je aukcija brada u kojoj uz Županijsku ligu protiv raka sudjeluju razne fizičke i pravne osobe.
Uz dobru zabavu i hranu, to je prilika za dodatan doprinos jer se sav sakupljeni novac od konzumacije hrane i pića pridodaje iznosu za Županijsku ligu protiv raka Split.

U prošlogodišnjoj Bradatoj aukciji, sakupljen je iznos od 93.000 kuna s kojim je osiguran fiksacijski materijal pri radioterapiji.

Foto: Bradata Aukcija


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background