Zvonimir Filipović za Ultru Split najavljuje Pasvent: Pozivamo vas da pružite blagdanski ugođaj napuštenim ljubimcima

Written by on 10/12/2021

Zaklada Bestie i NO KILL Animals ove nedjelje organiziraju Pasvent – blagdanski event za sve ljude dobre volje koji žele uljepšati adventske dane napuštenim životinjama. Za Ultra klub jedan od organizatora Pasventa Zvonimir Filipović otkrio je sve detalje.

U blagdansko vrijeme volimo se sjetiti svih onih kojima imamo priliku izmamiti osmijeh na lice, od ljudi, sve do životinja.

Ovo je događaj koji organiziramo već nekoliko godina. Drago nam je što nakon godine pauze možemo ponovno pozvati ljude da nam se priključe u što većem broju, da donesu malo blagdanskog duha i topline svoga doma napuštenim životinjama – poručio je Filipović.

Event se organizira ove nedjelje, od 11 do 14 sati, u prostorijama NO KILL skloništa u Kaštel Sućurcu, a organizatori su pazili na svaki detalj:

Imat ćemo kavu, čaj, kekse i glazbu. Spremamo pravu adventsku atmosferu – otkrio nam je.

Inače, sklonište za napuštene ljubimce prima i naše donacije, a Filipović je otkrio čega sve nedostaje:

Slobodno donesite deke, stare ručnike i bilo koje druge predmete koji psima mogu biti zanimljivi kao igračke. Također, hrana za pse, za mace, pijesak za mace, prsnice, ogrlice i sve ostalo što ljubimcima može koristiti, sve će nam dobro doći i bit ćemo vrlo zahvalni na svakoj donaciji – zaključio je Zvonimir Filipović.

Svi detalji dostupni su na društvenim mrežama ovoga eventa.

Ultra klub poslušajte od srijede do subote, od 18 do 22, samo na Ultri Split.

FOTO: Facebook


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background