Matej Sunara iz SCST-a za Ultra jutro: Tristo studenata uživalo je u večeri, na tome ne planiramo stati

Written by on 13/12/2021

Studentski centar Split studentima je priredio pravi blagdanski spektakl. Za samo 6 kuna i 40 lipa, tristo studenata uživalo je u pravom restoranskom meniju. Matej Sunara iz SCST-a otkrio je za Ultra jutro sve detalje oko ovog eventa, ali i najavio planove za iduću godinu.

Ovo je četvrta ovakva večera koju organizira Studentski centar. Radi se o pravom obogaćenju za studentsku prehranu jer su studenti imali pravo s iksicom sudjelovati u jednoj lijepoj, luksuznoj restoranskoj večeri – rekao nam je Sunara.

U restoranu se tražilo mjesto više, a u samo dva sata od otvaranja prijava bilo je duplo više prijavljenih naspsram onoga što kapacitet restorana dopušta. Za niti 6.50 kn studenti su uživali u pravom restoranskom meniju:

U toj su cijeni imali uistinu štošta za kušati, od dalmatinske pašticade s njokima, preko filea bijele ribe u umaku od bijelog vina sa zelenom purom i šarenih mini burgera, sve do zelene tjestenine s tunjevinom – otkrio nam je Matej Sunara iz SCST-a i dodao: Prvo se jelo pa plesalo, a onda se opet vratilo za stol jer je na redu bio desert.

Cilj Studentskog centra je što češće organizirati ovakve večere, a Sunara nam je otkrio i planove za dalje:

Trenutno se sprema jedan božićni party studenata ovdje u garaži SC-a, ali o tome ćemo naknadno izvijestiti. I dogodine planiramo slijediti epidemiološku situaciju, nadamo se da će se situacija normalizirati pa da napravimo još koju večeru ili jedan veliki koncert. Studenti su itekako zainteresirani, to se vidjelo i u odazivu za ovaj event – zaključio je Matej Sunara.

Ultra jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.

FOTO: SCST


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background