Najpoznatiji hrvatski matematičar drži predavanje u Splitu: Toni Milun uči nas o financijama

Written by on 21/07/2023

Toni Milun zaslužan je za nebrojeno odličnih ocjena učenika i studenata iz cijele Hrvatske, a i šire. Sad svoja znanja i vještine, i to po pitanju financijske pismenosti, prenosi na sve zainteresirane u čak četiri grada, među kojima je i Split.

Prošlogodišnje izdanje Konferencije financijske pismenosti okupilo je brojne zainteresirane posjetitelje koji su iz prve ruke, od profesionalca, imali priliku doznati sve što iz zanima kad je u pitanju uvođenje reda u vlastite financije, lakše nošenje s gospodarskom krizom, konverzija kuna u eure i sl.

Financijski vloger Toni Milun na mapu mjesta na kojima se održava novo izdanje Konferencije financijske pismenosti dodao je i Split. 15. i 16. 9. rezervirani su za predavanje omiljenog profesora!

Što je obilježilo njegove poduzetničke početke, koje je financijske pogreške napravio te što je iz njih naučio Toni Milun će otkriti u posebnim predavanjima i radionicama koje je za svoju publiku brižno pripremao cijelu godinu. Pokazat će i koje su njemu bitne računice kada je riječ o poslovnim financijama, ulasku u rizične projekte ili upravljanju novcem tvrtke te koje računice moraju ‘štimati’ kad je riječ o vođenju osobnog budžeta, planiranju mirovine, štednji ili zaduživanju kroz kredite.

Milun će pred publikom voditi i posebne 1 na 1 intervjue u kojima će uz pomoć stručnjaka diljem Hrvatske otkrivati korisne informacije iz domene osobnih i poslovnih financija.

Saznat ćemo i koja su naša potrošačka prava u odnosima s bankama, kako dobiti povoljniji kredit, o čemu voditi računa kod bilo kakvog oblika zaduživanja ili pak kako povećati kreditnu sposobnost, a bavit ćemo se i važnom temom rasta cijena i kupovine nekretnina.

Prvi dan splitske konferencije posvećen je poslovnim financijama, a više od 10 istaknutih predavača podijelit će svoja znanja i iskustva sa splitskom publikom. Marko Vučić pričat će o 7 načina financiranja rasta vašeg biznisa, a Tamara Vrhovec Sekač objasnit će kako pomoći svojim radnicima u ostvarivanju bolje mirovine.

Drugi dan splitske konferencije posvećen je osobnim financijama, a na što paziti prilikom uzimanja kredita objasnit će Anita Perkov Kalebota i Srđan Kalebota. Od ostalih tema vrijedi izdvojiti predavanje o nekretninama i odgovor na pitanje kako jeftinije kupiti stan ili kuću. Tema štednje uvijek je aktualna, a Josip Kokanović pričat će o štednji u zlatu i svemu što trebate znati o ovoj temi.

Ulaznice potražite u sustavu Entrio!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background