Tonči Visković iz “Ubijmo dosadu” za Ultru Split: Pripremamo bogat program u prosincu namijenjen svim uzrastima

Written by on 03/12/2021

Vrijedna ekipa iz projekta “Ubijmo dosadu” cijelu godinu organizira bogat program s kreativnim radionicama. Tonči Visković iz organizacije samoga projekta otkrio je za Ultra jutro program koji posjetitelje očekuje kroz prosinac.

Kroz prosinac na rasporedu su sljedeće radionice:

  • 9. 12. Božični ukrasi
  • 13. 12. Stolarska radionica
  • 15.12. Radionica tjelesne psihoterapije
  • 20. 12. Božićni origami
  • 23. 12. Igre na slipo

Za sva događanja potrebna je COVID potvrda, a obavezno je i nositi zaštitnu masku. Prijave za događanja idu preko Facebook stranice “Ubijmo dosadu” – poručuje Visković.

Unatoč izazovnim okolnostima i cijeloj pandemijskoj situaciji, ova je godina bila i više nego dobra za vrijednu ekipu koja organizira ovaj projekt.

Godina je bila malo klimava zbog korone, ali uspjeli smo napraviti nešto događaja. Nadamo se i vjerujemo da će sljedeća godina biti bolja i da ćemo moći napraviti još bogatiji program, ali situacija je neizvjesna i sve ovisi o epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi – smatra Tonči Visković.

Inače, radionice su namijenjene svim uzrastima, i mladima, i nešto starijima, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe u radionice:

Dođite, podružite se s ljudima zajedničkih interesa, popijte piće i proslavimo zajedno kraj godine – zaključuju iz projekta “Ubijmo dosadu”.

Ultra jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do podne, samo na Ultri Split.

FOTO: Facebook “Ubijmo dosadu”


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background