Taekwondo klub Marjan za Ultru Split o humanitarnoj akciji: Planiramo stipendirati mlade talente

Written by on 02/12/2021

Uvijek nam je drago kada naši sportaši pokažu svoj talent, ali još nam je draže kada pokažu svoje veliko srce. U programu Ultra jutra tajnik “Marjana” Sandro Deak otkrio nam je detalje oko humanitarne akcije.

Ovaj se vikend u Splitu organizira humanitarna akcija čiji su ambasadori hrvatski Olimpijci Matea Jelić i Toni Kanaet, sportaši Taekwondo kluba Marjan.

Vrijedna ekipa planira prodavati hudice s jedinstvenim natpisima, a svi prikupljeni prihodi idu za školovanje talentirane djece slabijih financijskih sposobnosti. Hudice će se prodavati po cijeni od 150 kuna.

Kontaktirani smo od strane udruge “Dora” koja provodi tu akciju. Oni su organizatori, a mi smo se odazvali s našim vrhunskim sportašima i Olimpijcima. Naši su članovi ambasadori humanitarne akcije – poručio je Deak.

Unatoč trenutnoj situaciji s pandemijom, organizatori ne sumnjaju u odaziv građana: Kreće blagdansko vrijeme, ljudi se uvijek solidariziraju s ovakvim akcijama, vjerujemo da će odaziv biti i više nego dobar – kazao nam je tajnik “Marjana” Sandro Deak.

Svi detalji su na društvenim mrežama Taekwondo kluba Marjan.

Ultra jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background