CRVENO ILI ZELENO NA ULTRI: Točno odgovori na 12 pitanja i uzmi 200 eura za shopping u Mall of Splitu

Written by on 04/12/2023

Prosinac je cijeli u znaku crvene ili zelene, a mi ćemo se i ove godine pobrinut se da ti te dvije boje donesu sreću!

Druga sezona Crveno ili Zeleno na Ultri – kreće! Te dvije riječi mogu ti i ove godine podebljat džep sa najmanje dvjesto eura za šoping u Mall of Splitu.

Druga sezona lova na 12. pitanje. Tako je, pravila su ostala ista – mi tebi 12 pitanja, ti nama 12 odgovora, “crveno” ako je odgovor pogrešan, odnosno “zeleno” ako je odgovor točan. Onaj tko točno odgovori na posljednje pitanje – ima dvjesto eura da razveseli sve oko sebe sa poklonima ovih blagdana!

Igramo se kroz cijeli dan. Ako osoba koja igra ne pogodi sva pitanja, njegova ili njena šansa je prošla, ali – ti još uvik imaš mogućnost! Pitanja se ponavljaju, sve do posljednjeg. Obavezno budi uz Ultru Split, od najranije ujutro kad se s Budom razbuđuješ, sve dok ti Mladena ne poželi ugodan ostatak večeri!

Ako do kraja dana nitko ne odgovori točno na 12. pitanje, sutradan se igramo s istim pitanjima, a nagrada onda iznosi čak četristo eura!

Šansu za igrat imaš kroz deset radnih dana, počevši od ponedjeljka, 11.12.2022., a ukupno nam imate priliku uzeti čak dvije tisuće eura!

Najvažnije je prijaviti se! Možeš to napravit to već sad. Mobitel u ruke, šibni SMS s ključnom riječi “BOŽIĆ” i svojim podacima (ime, prezime i adresa) na 60050 za 32 centa s uključenim PDV-om.

Dakle, odmah se prijavi, budi uz Ultru, čekaj naš poziv, točno odgovori i – uzmi lovu!

Ti samo pazi da je netočna tvrdnja crvena, točna zelena – i nemaš brige ovih blagdana oko poklona. Mi ćemo se pobrinuti za to!

Sretno!

Više detalja potraži u Pravilniku.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background