Poznati su prvi izvođači koji će obilježiti desetu godišnjicu festivala

Written by on 27/02/2024

ULTRA EUROPE 2024 – ROĐENDAN KOJI SE NE PROPUŠTA!

Vrijeme je za najiščekivanije slavlje elektroničke glazbe ovog desetljeća! ULTRA Europe, jedan od dijamanata u internacionalnoj kruni ULTRA Worldwide festivala, službeno ga započinje objavom prvog epskog line upa izvođača koji će ga obilježiti. Ovoga će ljeta, splitski Park Mladeži, od 12. do 14. srpnja, ponovno biti epicentrom globalne EDM glazbene scene jer ULTRA Europe deseti put za redom otvara svoja vrata elektroničkoj ekstazi, futurističkim inovacijama i nezaboravnim glazbenim trenucima. Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet, prva su otkrivena imena rođendanskog izdanja, a svaki od njih spreman je ispisati novo poglavlje u bogatoj povijesti festivala.

Nakon cijelog desetljeća spektakularnih izdanja, ULTRA Europe ne samo da je postala srž ljetnih festivala, već i pravo obiteljsko okupljalište za tisuće Ultranauta iz cijelog svijeta. Ove će se godine festival transformirati u povijesni događaj koji se ne propušta. Zajedničku proslavu deset godina strasti, glazbe i nezaboravnih trenutaka, u gradu čije toplo srce i gostoprimstvo nadmašuju sve granice. Split i Splićani ponovno otvaraju svoja vrata, dokazujući da ULTRA Europe nije samo festival, već dom u kojemu se svatko na sedam dana može osjećati sigurno, prihvaćeno i slobodno plesati uz hitove svojih omiljenih DJ zvijezda. Ove godine plesat će se još luđe i strastvenije jer stižu prave ikone elektroničke scene!

Early Bird i ulaznice u FAZI 1 rasprodane su u rekordnom roku, a cijena za ovaj trodnevni glazbeni spektakl za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€. Za sve one koji ovaj trenutak žele podići na višu razinu, za trodnevnu VIP ulaznicu morat će izdvojiti 289€. Fan Pit ulaznice rasprodane su jednakom brzinom, a organizatori potvrđuju da je potražnja Hrvata za ovom festivalskom mekom nikad veća. Upravo se zbog toga preporučuje da svi oni koji žele biti dio ovog povijesnog trenutka, požure do najbližeg prodajnog mjesta Tisak Media ili da putem sustava Entrio osiguraju na vrijeme svoje mjesto. Ulaznice se mogu kupiti ovdje.

Nudeći jedinstvenu kombinaciju vrhunske produkcije, svjetski poznatih DJ-eva, jedinstvenog ambijenta mediteranske obale, u jednoj od najsigurnijih zemalja na svijetu, festival ULTRA Europe pod svoje će okrilje još jednom primiti više od sto tisuća posjetitelja. Deseti rođendan festivala bit će zasigurno centralno ljetno događanje, a što se još sprema, organizatori će polako otkrivati u tjednima koji dolaze.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background