Krenula prodaja prvih ulaznica za deseto jubilarno izdanje festivala ULTRA Europe

Written by on 10/10/2023

Sprema se najveće rođendansko slavlje ikad održano u ovom dijelu Europe!

Cijeli svijet ponovno će se ujediniti u jednom od najljepših gradova u Dalmaciji i ispričati posebnu priču o prijateljstvu, ljubavi i glazbi. Festival ULTRA Europe slavi prvih deset godina, a danas, točno u deset sati i deset minuta, kreće i prodaja posebnih rođendanskih ulaznica putem online sustava Entrio. Mjesto radnje je splitski Park mladeži, vrijeme radnje od 12. do 14. srpnja 2024. godine, a dobrodošli su svi oni koji su spremni zaploviti u glazbenu pustolovinu života! Šljokice i neonske boje, maštovite i odvažne modne kreacije, plesne cipele, puno dobre energije i zarazni osmijeh na licu – dobrodošli u jedinstveni i magični svijet Ultranauta!

Limitirani broj ulaznica za središnji dio festivala, koji se održava na stadionu Park mladeži u Splitu, mogu se kupiti od danas i to po posebnim regionalnim cijenama. Naime, točno u 10 sati i 10 minuta, započinje prodaja ograničenog kontingenta early bird regionalnih ulaznica – trodnevne GA ulaznice po cijeni od 89€, trodnevne VIP ulaznice po cijeni od 289€ te FAN PIT ulaznice po cijeni od 139€, a koje su posebno zanimljive fanovima te su jedan od ovogodišnjih noviteta. Ulaznice će se moći osigurati putem online sustava Entrio, a nakon što se proda ovaj posebni kontingent, u prodaju kreću ulaznice po višim cijenama.

Također i Ultra Split dijeli karte, 5×2. Možete prvi imat trodnevne ulaznice. Na našem Instagram profilu su detalji. Jednostavno nam javi na naš Whatsapp broj 091 18 05 822Što bi poručili nekome tko nikad nije bio na Ultri – što sve treba znati? Šaljite nam vaše odgovore i pripremimo se zajedno na vrijeme! 🙂

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu te Instagram profilu.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background