Seasplash traži volontere!

Written by on 21/06/2021

Objavljen je dodatni sadržaj i poziv za volontiranje na 19. Seasplash festivalu koji će se održati od 15.-18. srpnja na Martinskoj u Šibeniku. Kao i svake godine, u program su uključene razne dnevne radionice.

ArtSplash

U svojih pet godina djelovanja umjetnička kolonija ArtSplash je okupila brojne street art umjetnike, graffiti writere, ilustratore i multimedijalne umjetnike, koji su svojim doprinosom festivalsku lokaciju pretvorili u umjetničku oazu. Ovogodišnje izdanje ArtSplasha će obogatiti desetak domaćih autora koji će u šarenim i veselim tonovima ponovno oslikati i uljepšati površine i zidove na Martinskoj.

Cromaicanz

Cromaicanz je dancehall grupa iz Zagreba, inspirirana jamajkanskom i afričkim kulturama, plesom kao umjetnošću i slobodom koju pruža. Svoje znanje i ljubav prema jamajkanskoj i afričkoj kulturi rado dijele kroz organizaciju raznih inicijativa, poput treninga, radionica, nastupa i partyja. Ove godine, posjetitelji festivala će imati priliku sudjelovati na dancehall plesnim radionicama, te uživati u energičnim plesnim nastupima grupe Cromaicanz.

Dub Yoga

Dub Yoga je ponovno na Seasplash festivalu! Ova vrsta joge se sastoji od tjelesnih vježbi, asana, opuštanja, vježbi disanja, koncentracije i meditacije. Dio radionice će biti posvećen vježbanju u paru i akrobatskoj jogi. Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo predznanje već samo malo dobre volje. Idealno bi bilo ponijeti svoju prostirku za vježbanje, a može poslužiti i obična prostirka za plažu.

Poziv za volontiranje

Volontiranje je predviđeno za period od 12. do 19. srpnja. Možeš se prijaviti za volontiranje u dvije faze, predfestivalsku od 12. do 15. srpnja, i festivalsku od 15. do 19. srpnja. Angažman obuhvaća aktivnosti poput informiranja posjetitelja o programu i popratnim sadržajima, pomoći u kuhinji, održavanje komunikacije i reda unutar festivalskog prostora te ispomoć u infrastrukturnim poslovima.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti do 30. lipnja na mail volunteers@seasplash.net. Za sve kandidate čije prijave budu prihvaćene, Seasplash festival će osigurati festivalsku ulaznicu, besplatno mjesto za kampiranje (nužna je vlastita oprema) te ovisno o volonterskom angažmanu, bonove za piće i topli obrok.

Podsjetimo se da su svoj nastup na 19. Seasplash Festivalu potvrdili: Reggae Roast feat. Natty Campbell, Inner Terrestrials, Billain, Alejuandro Buendija & Sinovi, Kali Fat Dub, Plesač sporog stepa, Brain Holidays, Tadiman, Mexican Stepper, Anja G & Dr.Obi, Banana Zvuk, One Dread, Dirty Hairy, BarabaDub SoundSystem, Homegrown Sound, Mefa, Inka, Rasta Altitude Sound, LucyLyu, BellyFull, Groove Playaz, Algoriddim, Grumen, Vexi, Flico, Looney Grandpas, Dubar Sound, Soul Brothers, Cromaicanz, Low Committee, DJ D-Gree, Maya.

Više informacija je na službenom webu Seasplash festivala.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background