Natalija Borjan iz Doma mladih za Ultru Split: Pripremamo bogat program kroz siječanj

Written by on 19/01/2022

Siječanj je jedan od najdosadnijih mjeseci u godini. Nakon blagdanskoga doba, godišnjih odmora, zimovanja – ne preostaje puno evenata. Baš zato, vrijedna ekipa iz splitskoga Doma mladih priprema bogat program do kraja mjeseca. Natalija Borjan najavila je za Ultra jutro što nas sve očekuje.

U programu za siječanj najviše se ističe radionički dio. To najviše radimo jer se ljudima najviše sviđa. Do kraja mjeseca imamo brojne radionice koje su, važno je naglasiti, besplatne za sve – rekla nam je Borjan te poručila kako je najvažnije pratiti najave na njihovim službenim platformama.

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, nezaobilazno je pitanje epidemioloških mjera:

Maske trebaju, ali COVID potvrde nisu potrebne za radionice. Broj sudionika je ograničen, kako zbog mjera, tako i zbog dovoljno materijala koji je potrebno pripremiti s naše strane za radionice. Najvažnije je prijaviti se na vrijeme i osigurati svoje mjesto – poručila je voditeljica projektnih aktivnosti Doma mladih.

Prijave idu online preko inboxa organizacije:

Najbolje je sve pratiti preko naših društvenih mreža, dakle Facebook i Instagram profila Doma mladih Split te službene web stranice – uputila nas je.

Ekipa iz Platforme poručila je svim slušateljima:

Pozivam svih da se uključe i kao sudionici i kao autori radionica. Ako imate neku želju što želite vidjeti, naučiti ili ste voljni sami nešto predstaviti i objasniti ljudima u sklopu neke od radionica, slobodno nam se javite na bilo koji način. Zajedno kreiramo ovaj program, ovo je za svih nas – zaključila je Natalija Borjan.

Cijeli program koji ova vrijedna ekipa sprema potražite ovdje.

Ultra jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background