Future Scope vs Roots w. CRISTIAN VARELA

Written by on 14/07/2021

U suradnji s klupskom večeri Roots, Future Scope ovoga ljeta putuje u Split, gdje zajedno dovode španjolskoga kralja techna, Cristiana Varelu, na plažu Žnjan.
Jedan od pionira španjolske scene, Varela je na sceni preko tri desetljeća, a kultni je status, osim ogromnim talentom za deckovima, stekao kao vlasnik labela Pornographic te Black Codes Experiments.
Uz uvijek prebukirani raspored svirki, Varela se trudi istraživati nove granice svojih interesa i mogućnosti, pa se osim elektronikom bavi i produkcijom filmske glazbe, a jedan je simfonijski album snimio i u londonskom Abbey Road Studiu.
Uz vodeće ime na line-upu, stage će pripasti i splitskome favoritu te trostrukom dobitniku nagrade Ambasador za „najboljega techno DJ-a“ – DJ Jock-u.
Potpisan na gigantskome Intec-u u vlasništvu Carla Coxa, DJ Jock zadnjih godina niže uspjehe te zabavlja plesače na podijima diljem regije i Europe, od Amsterdama do Londona.
Domaćin Cristianu je i eminencija Future Scope organizacije Shipe. U zadnjih nekoliko godina u Hrvatsku je doveo sam vrh svjetskih izvođača, kao što su Amelie Lens, FatBoy Slim, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Jeff Mills te mnogi drugi. Nastupajući svaki vikend uz bok navedenih izvođača, Shipe se dokazao kao vrhunski DJ koji svaki puta pruži publici večer za pamćenje.
Da večer bude zaokružena, iz Makarske stiže Toni Juranović, jedan od najbukiranijih dalmatinskih actova, školovani glazbenik vrhunskih tehničkih sposobnosti.
Na Žnjanu će se partijati u subotu 17. srpnja od 18 sati.

Tagged as

Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background