BALKANIKA – DOMAĆA KRIMI SERIJA

Written by on 19/10/2021

Od parodija na Youtubeu do serije Balkanika

Balkanika je nova domaća serija puna akcije i pucnjave. Nedostajat neće ni ljubavnih zapleta. Mladići iz Livna okupili su ovaj put vrhunska domaća glumačka imena. A sigurni smo da ih se produkcijom ni Hollywood ne bi posramio.
Kroz program Ultra jutra, čuli smo se sa scenaristom – Lukom Mamuzom.

Službeni trailer za domaću krimi seriju “Balkanika”

Čekali smo pravi trenutak koji se i dogodio početkom ove godine. To je to – snimanje je završeno, serija je u montaži. Objavili smo i trailer koji je izazvao pozitivne reakcije – rekao nam je Luka.

Glumačka ekipa okupit će najbolje od naše scene, otkrio nam je scenarist. Meni je bila čast i zadovoljstvo igrati s ljudima kao što su Mladen Vulić, Slaven Knezović i Stipe Radoja. To su naši idoli na čijim smo filmovima i serijama odrasli.

Mamuza nam je rekao i odakle ideja za radnju serije. Scenarij mi je lutao glavom dugo dugo, još otkad je krenula masovna migrantska kriza. Priča se bavi ljubavi koja se rađa između švercera migranata i jedne migrantice.

Radi se o ukupno pet epizoda od po četrdesetak minuta, a soundtrack za seriju snimio je Grgo Šipek. Ime po kojem je popularan je Grše.
Suradnja s Gršom došla je došla spontano, složili smo se da bi pjesma Highlife trebala biti naslovna pjesma serije.

Datum izlaska serije još je nepoznat, ali se s nestrpljenjem očekuje.
Još nemamo točne informacije, nestrpljivi smo i nadamo se da će gledatelji biti oduševljeni – zaključio je scenarist serije Luka Mamuza.

Prema prvim reakcijama, interes za serijom je velik. Komentari podrške pristižu sa svih strana, a moramo priznati… I mi jedva čekamo pogledati Balkaniku! Sigurni smo kako će je jednako dobro prihvatiti publika, ali i stručnjaci.

Ultra jutro slušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.

FOTO: Večernji.hr


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background