ZA KRAĆE ZIMSKE NOĆI – KREATIVNE RADIONICE

Written by on 16/11/2021

U KLUBU ZONA KREĆE SERIJA KREATIVNIH RADIONICA ZA KRAĆE ZIMSKE NOĆI

Za kraće zimske noći – serija je jednodnevnih kreativnih radionica u dva termina. Kaligrafija srijedom i Kreativni petak.
Radionice počinju 17. studenog, a održavat će se u prostorijama Kluba Zona. Sve radionice s aktivnostima će započeti u 18:00 sati.

Prvi kreativni petak bit će 19. studenog. Povod za druženje bit će dekoracija staklenki konopom. Tjedan dana kasnije, iste staklenke ukrašavat će se bojama. Također, u narednim tjednima kreativci će se baviti i blagdanskim ukrasima.

Za kraće zimske noći - kreativne radionice

Prošle godine zabilježen je neočekivan interes za stjecanjem znanja o različitim tehnikama lijepog pisanja. Studenti Umjetničke akademije u Splitu i članovi udruge DVK – radionicu kaligrafije će ponavljati kroz nekoliko srijeda.

Od rujna je Klub Zona krenuo sa različitim događanjima. Subotom se održavaju Večeri modernih društvenih igara, a svako dvije subote i Šahovska popodneva
Ponedjeljci su rezervirani za Književne čajanke.

Od studenog će se četvrtim četvrtkom u mjesecu održavati i Kave sa Savjetom mladih. Prva tema je plan rada tog savjetodavnog tijela Gradskog vijeća.

Sudjelovanje na svim događanjima i radionicama je besplatno. Potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice.

Za više informacija o događajima i radionicama te prijavnice, dostupno je na službenoj web stranici Klub Zona.

Sve novosti, događanja i radionice koje se održavaju možeš pratiti i u Ultrinoj rubrici Novosti.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background