Vodimo te na prvi nastup Kyga u Hrvatskoj!

Written by on 24/08/2022

Palm Tree Music Festival na najpoznatiju party destinaciju u Hrvatskoj – plažu Zrće – dovodi najvećeg svjetskog tropical house artista Kyga, uz kojeg će nastupiti i brojna druga vrhunska imena iz svijeta elektroničke glazbe kao što su Don Diablo, Oliver Heldens, Claptone, Felix Jaehn, Nora En Pure i mnogi drugi!

Za sve obožavatelje dobrog provoda i vrhunske elektroničke glazbe različitih žanrova, Palm Tree Music Festival za sami kraj ljetne sezone pripremio je vrhunsku glazbenu poslasticu u trajanju od 5 dana i noći, koja nakon popularnih američkih lokacija održavanja festivala stiže i na otok Pag, točnije u klubove Aquarius, Nomad i Papayu.

Od 27. do 31. kolovoza plaža Zrće još jednom ovoga ljeta postaje epicentar najbolje festivalske zabave u Europi koju predvodi Kygo, DJ koji je u svojoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri ostvario suradnju s najvećim imenima iz glazbenog svijeta u koja spadaju i Ed Sheeran, Tina Turner te Selena Gomez.

Na Palm Tree Music festivalu možete očekivati vrhunsku atmosferu i nezaboravan vizualno-glazbeni doživljaj, a hitove melodičnog Kyga koji broje milijunske preglede; Higher Love, Stole the Show, Firestone, moći ćete čuti u klubu Papaya 29. kolovoza 2022. Festivalski će posjetitelji također uživati i u nastupu odličnih izvođača od kojih su samo neki Don Diablo, Oliver Heldens, Claptone, Felix Jaehn, Nora En Pure, Sam Feldt, Klingande, Jonas Blue i mnogi drugi!

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji će zasigurno zaokružiti vaš ljetni provod 2022. se mogu pronaći na službenim stranicama Papaya i Aquarius kluba.

A za free upade, slušaj Ultru. U srijedu i četvrtak, kada čuješ Kyga u eteru, šalji ‘Želim na Palm Tree’ na 091 1 805 822, ako budeš najbrži, velike su šanse da osvojiš upade za ludilo provod na Zrću:) A priliku imaš i na našem instagramu. Sretno!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background