Udruga Domine za Ultru Split o tečaju samoobrane: Svaka žena treba znati kako se obraniti

Written by on 25/11/2021

U tijeku je kampanja “16 dana aktivizma” kojom Udruga Domine potiče borbu protiv nasilja nad ženama. U sklopu kampanje organizira se i besplatni tečaj samoobrane. Tea Bubić otkrila je detalje u programu Ultra kluba.

Kampanju podržavaju Europske snage solidarnosti

Ovo nije prvi put da se organizira ovakav tečaj. Radi se o trećem po redu, a svaki je dosad bio izrazito dobro posjećen te prepoznat od strane žena – poručila je Bubić te dodala kako je zainteresiranih bilo i više nego što su kapaciteti dozvoljavali.

Inače, tečaj se realizira u suradnji sa splitskom udrugom Absolute Workout, a – kako nam je otkrila Tea Bubićnamijenjen je svim ženama koje zanima kako se ponašati u situaciji verbalnog napada, fizičkog konflikta, udaraca, povlačenja, čupanja i sličnoga.

Zbog epidemioloških mjera broj sudionica je ograničen, a potrebna je prijava. Termini održavanja tečaja su: petak, 26. studenoga u 20 sati te subota, 27. studenoga u 19 sati.

Događaj se odvija u prostorijama udruge Absolute Workout na Pujankama, a obavezna je prijava preko obrasca koji se nalazi ovdje.

Detalji su na Facebook stranici Udruge Domine.

Ultra klub poslušajte od srijede do subote od 18 do 22, samo na Ultri Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background