Advent u Trogiru: koncerti poznatih imena i mladih zvijezda, bogat program za najmlađe

Written by on 29/11/2021

Cijela Dalmacija priprema bogat adventski program, a ni Trogir nije iznimka. Ove godine njihova “zimska adventura” donosi koncerte Gine, Domenice, Magazina i ostalih, dok su jutra rezervirana za dječji program.

Novo izdanje Zimske adventure u Trogiru započinje 3. prosinca koncertom Vanne na glavnom gradskom trgu. Trogirski adventski festival događaj je koji se proteklih godina pozicionirao kao jedan od najboljih u srednjoj Dalmaciji i koji privlači ne samo domaće, nego u velikom broju i posjetitelje iz drugih gradova.

“Sretni smo što smo nakon godine pauze mogli ponovno planirati naš zimski festival. Iako se svi veselimo, vjerujem da smo i svjesni situacije u kojoj se nalazimo i da ćemo se zajedno znati prilagoditi te ispoštovati upute koje su na snazi. Učinit ćemo sve da zaštitimo posjetitelje i da se osjećaju sigurnima“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Trogira Viktor Novak.

Jutarnji sati rezervirani su za zabavu za najmlađe pa će tako 5. prosinca djecu uveseliti Klaun Šarenko (11.30h), dan kasnije doček Sv. Nikole (11h), 12. prosinca na rasporedu je predstava Festival životinjskog carstva (11.30h), 13. prosinca doček Sv. Lucije (11h)… U sklopu Adventure u Muzeju Grada Trogira održat će se i izložba u povodu međunarodnog dana osoba s invaliditetom (2.-4.12.)

Na velikom parkingu T1 (kod tržnice) sljedeći tjedan s radom kreće i lunapark.

Važna informacija za posjetitelje, posebice one koji dolaze s čiovske strane je ta da će vozni red privremene brodske linije biti produžen do ponoći za vrijeme trajanja Adventa, odnosno, zadnja linija ići će po završetku programa.

Detalji su na www.trogir.hr.

FOTO: ovdje


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background