Sutra se dodjeljuju četvrte Ambasador nagrade

Written by on 16/09/2020

Svečana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, održat će se u zagrebačkom klubu Aquarius u četvrtak 17. rujna 2020. godine.

Nagrada Ambasador će se ove godine, u 35 kategorija, dodijeliti akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu u proteklih godinu dana. Najneizvjesnija kategorija je za najboljeg mainstream DJeja za čiju se nagradu konkuriraju Dekova, Joe2Shine, Kosta Radman, Matroda i Vanillaz.

Zbog svog je kultnog statusa i dugogodišnjeg doprinosa glazbenoj sceni klub Aquarius najbolji odabir za ugošćavanje ovogodišnje dodjele nagrada Ambasador. Aquarius više od 25 godina doprinosi razvoju urbane kulture u metropoli i pionirski promovira nove glazbene trendove. Aquarius je početkom ljeta pokrenuo novi glazbeni program Sunset selections inspiriran zalascima Sunca koji na terasi kluba stvaraju divnu atmosferu.

Dodjela nagrada Ambasador počet će upravo glazbenim programom Sunset selections na ljetnoj terasi u 18:30 sati dok će glavni program dodjele nagrada početi u 20 sati. Nakon završetka službenog dijela programa u 22 sata se nastavlja after party otvoren za sve posjetitelje.

Za one koji neće moći prisustvovati dodjeli nagrada, s obzirom na epidemiološku situaciju koja je broj uzvanika ograničila u odnosu na prethodna izdanja, organizatori su po prvi puta odlučili omogućiti gledanje video prijenosa glavnog programa dodjele nagrada.

Gledatelji će uživo program moći pratiti od 20 sati na Facebook profilu nagrade Ambasador.

Ambasador je više od nagrade, prerastao je u zajednicu od 300 profesionalaca okupljenih na svojevrsnoj platformi za poticanje novih projekata, programa i autora. Nagrada odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama, uključujući elektroničku glazbu aktivno u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske i čineći je prepoznatljivim segmentom vrijednim pažnje i institucionalne podrške.

Nagradu Ambasador podržavaju Ministarstvo kulture RH, HDS-ZAMP i HGU/HUZIP.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background