RAGUSA MUSIC FESTIVAL OVE SUBOTE U DUBROVNIKU!

Written by on 08/08/2022

Jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija na jadranskoj obali u subotu će ugostiti vrhunska svjetska i regionalna glazbena imena. 13. kolovoza u sklopu elektronskog Ragusa Music Festivala u Dubrovniku, u klubu Lazareti nastupit će mlade zvijezde u usponu, Bruns Lay i Recep, DJ Lorenzo koji je dobro poznat slovenskoj i hrvatskoj publici, Nizozemski Guz Grooves koji nakon Tomorrowlanda u Belgiji prvi put dolazi u Hrvatsku, njegov sunarodnjak Wedamnz koji je ove godine nastupio na Ultra Music Festivalu u Splitu te Austrijski DJ Toby Romeo. Završnicu festivala zakljućit će Fynolla i resident DJ Altitude. Dubrovačka publika moći će cijeli dan uživati u zvukovima elektronske glazbe jer zagrijavanje za festival počinje u 12 sati do 17 na Copacabana plaži, a cijeli spektakl u kamenoj Lazareti oazi kreće od 18 i trajat će sve do 6 ujutro. 

Najveće ime ovog festivala je majstor house muzike Guz Grooves koji je započeo karijeru s izdavanjem velikog singla “Dancing Kinda Close” koji broji 5 milijuna streamova na Spotifyju. Nedavno je nastupio na Belgijskom Tommorowlandu, a sada po prvi put stiže u Hrvatsku.

– Iskreno, ne mogu dočekati. Ovo je moj prvi put u Hrvatskoj, a činjenica da za prvi put nastupam baš u Dubrovniku još me više uzbuđuje. Jedino što mogu reći sa sigurnošću je da dubrovčanima donosim nezaboravan spektakl – ispričao je Guz koji je otkrio kako će na festivalu pustiti novi singl “What A Life” na kojem je surađivao s slavnim glazbenikom John Summitom i Stevie Appletonom.

Evo što GUZ-a misli i očekuje od Ragusa Music Festivala 13.8. U Dubrovniku.

– Iskreno, ne mogu dočekati. Čuo sam da je Dubrovnik genijalno mjesto i već mogu zamisliti publiku i muziku između kamenih zidina. Ovo će biti legendarno! – izjavio je i dodao kako će Dubrovčanima prirediri nezaboravan spektakl.

Ulaznice za festival možete kupiti ovdje, a priliku za 3×2 upada imat ćete i na IG Ultra Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background