Ovogodišnji Sea Dance festival pripremio je poseban dan iznenađenja

Written by on 09/08/2021

Fantastičnoj postavi sedmog izdanja Sea Dance festivala, koji će ove godine trajati četiri dana u tirkiznoj uvali plaže Buljarica u Budvi, na ekstra danu 26. kolovoza se pridružuju planetarni hitmakeri Meduza – jedni od favorita za Grammy nagrade s više od milijardu slušanja na video i streaming platformama.

Tu je i multitalentirani umjetnik iz Amsterdama, srpsko-nizozemskog porjekla – Satori, koji će izvesti svoj originalni live nastup i legendarni rock sastav Bajaga i instruktori – jedan od najutjecajnijih bendova s ovih prostora, koji će te večeri zajedno sa fanovima pjevati svoje bezvremenske hitove.

Drugog dana festivala, u petak 27. kolovoza na glavnoj festivalskoj pozornici će nastupiti Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T i lokalni glazbenici Raven TK u b2b setu sa Proximusom, dok su za treći dan, subotu 28. kolovoza najavljeni Tale Of Us i domaćini P.S. i O.G. feat Distorsion. Posljednjeg festivalskog dana, u nedjelju 29. kolovoza posjetitelji će imati priliku uživati uz Borisa Brejchu, Ann Clue, z++, Who See i 84Bit.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background