Outlook Origins festival prebacuje termin održavanja na kraj ljeta

Written by on 29/06/2021

Outlook Origins festival bass glazbe i soundsystem kulture, zbog komplikacija vezanih uz covid, neće se održati ovoga ljeta u srpnju već je datum održavanja pomaknut od 9. do 13. rujna, objavili su u ponedjeljak organizatori.


Veliki europski festival bass glazbe i soundsystem kulture ovo će se ljeto nakon desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo u Puli i jednogodišnje pauze prošlog ljeta, održati u Dalmaciji, u Šibeniku i Tisnom.
Organizatori su objavili kako se festival ipak neće održati od 29. srpnja do 2. kolovoza, kako je prvobitno najavljeno.


Hrvatska je dala zeleno svjetlo za veća događanja na kraju ovog ljeta, dok je britanska vlada ovog tjedna najavila planove kojima će cijepljenima omogućiti putovanja bez restrikcija, čak i ukoliko se odnose na putovanja u rizične destinacije. Ova odluka uzrokuje niz komplikacija u vezi putovanja i mogućnosti da se festival realizira na razini na kakvu smo navikli, zbog čega je odgoda bilo jedino rješenje poručuju organizatori.


Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume. Ukoliko ste jedan od vlasnika ulaznica koji ne mogu prisustvovati festivalu u vrijeme novoobjavljenih datuma, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 29. kolovoza 2021. godine. Ako pak želite prebaciti svoje ulaznice na 2022., zahtjev uputite na info@outlookfestival.com.


Detalji u vezi rasporeda nastupa izvođača, koncerta otvorenja, boat partya i after partya slijede uskoro!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background