Organizatori humanitarnog penjanja za Ultra jutro: I početnici i profesionalci imaju priliku spasit život malenoj Kiari

Written by on 07/12/2021

Penjački klub TNT ovaj petak, od 15 do 22, organizira humanitarnu akciju penjanja pod nazivom “Penji za Kiaru”. Sve se održava u dvorani u Kaštel Sućurcu, a tajnik kluba Nikola Kramarić otkrio je za Ultra jutro detalje ove akcije.

Ovo je jedan plemenit događaj na koji su svi dobrodošli – kazao je Kramarić.

Organizatori su otkrili i odakle ideja za ovako doprinijeti spašavanju života mlade djevojčice: Naš je moto prikazati ljudima penjanje, bez obzira jesu li se njime dosad bavili, a ukupan fond ići će za Kiarino liječenje što je definitivno dodatan motiv za uključit se.

Uvjet za ulazak u dvoranu je COVID potvrda, a organizatori učekuju i više nego dobar odaziv: Čisto zato jer vjerujemo da će ljudi prepoznati priliku za pomoći maloj curici. – rekao je Kramarić.

Ukoliko to vremenske prilike dozvole, cijela će akcija biti održana na otvorenome, u suprotnome – mjesto održavanja ostaje dvorana.

Pozivam sve ljude dobre volje da dođu podržati akciju. Možete doći kad god hoćete, stvar je samo dobre volje i simbolične geste. Nadam se da se vidimo u što većem broju – zaključio je tajnik Kluba Nikola Kramarić.

Ultra Jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background