Meteorolog Kristijan Božarov za Ultra dan o prognozi za doček: Idealno je vrijeme za biti na otvorenome

Written by on 31/12/2021

Kažu da će godina biti onoliko dobra koliko u nju dobro uđemo, a sudeći prema prognozi popularnog meteorologa Kristijana Božarova, koji je Marinu u programu Ultra dana otkrio detalje oko vremena, narednih će 365 dana biti odlični!

Doček nam donosi povoljno vrijeme za boravak na otvorenome. Takvi organizirani dočeci trebali bi proći bez kiše, uz mirno vrijeme i ugodnu temperaturu. U novogodišnjoj noći temperatura će se držati između 7 i 12 stupnjeva, jedino u Zagori malo svježije – istaknuo je mladi meteorolog te pozvao na oprez u prometu u predjelima u kojima bi se kroz jutro mogla pojaviti magla.

Otkrio nam je i kakvo nas vrijeme čeka prvoga dana nove 2022. godine.

Nova će godina startati sunčano i suho, uz visoke proljetne temperature, daleko od bilo kakvih zimskih radosti. Temperatura će kroz veći dio dana biti oko 16, uz obilje sunca i mrvicu vjetra – prognozirao je jedan od osnivača meteorološke udruge te dodao:

Još je rano za davati nekakve dugoročne prognoze za godinu pred nama, ali ono što je izvjesno je da nas u sljedećem kraćem razdoblju pred nama nakon proljetnog vremena posljednjih dana oko blagdana Tri kralja očekuje osvježenje te pad temperatura uz buru – zaključio je Kristijan Božarov.

Ultra dan poslušajte svaki radni dan od 13 do 17, samo na Ultri Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background