LUKA IZ BANANA ZVUKA NA ULTRI PREDSTAVIO ‘PISMU SLOBODE’

Written by on 07/07/2021

Splitski tandem Banana zvuk zna kako glazbom prebacit mozak na pozitivu! Šire je u nastupima po obali od početka ljeta, a sad su set liste obogatili i za novu stvar ‘Pisma slobode’ koju smo zajedno s Lukom preslušali i na Ultri.

Yurija i mene je povezala ljubav prema reggae glazbi, tu smo se našli i nastao je Banana zvuk‘, rekao je Luka. Nakon što smo se prošlo ljeto isključivali iz stresa iu pritisak playa na njihov Banana re shake! album kompilacija remixa, ovo ljeto stiže nova glazbena terapija. ‘Roba je novi album na kojem su samo autorske stvari i zanimljivo je da će Roba bit puna raznih faca i ekipe jer na svakoj pjesmi surađujemo s drugim gostom.’

U Pismi slobode, koja će se nać na novom albumu, tako surađuju s Alejuandrom Buendijom. ‘Yuri je idejni začetnik Pisme slobode, a ideja iza nje je jedno slavlje slobode i lipih dalmatinskih stvari.’ Uskoro izlazi i spot, a dvojac možemo slušati na Seasplash festivalu 17. srpnja. ‘Seasplash nam je posebno drag festival jer je na odličnoj lokaciji! Park, borova šuma, pogled na Šibenik, masu mista, supet atmosfera – ludilo.’ Ana je jedna od sretnica kojoj je Luka dodijelio karte za festival, a zaslužila ih je pitanjem o banani u imenu koje mu je postavila. ‘Zašto banana? Pa jako je zdrava, ima puno kalija i potiče dobro raspoloženje.’, baš kao i Banana zvuk.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background