LMF Festival 2022: tri dana vrhunske zabave

Written by on 06/12/2021

LMF Festival prvo izdanje održao je krajem kolovoza na Jarunu, a ostao je zapamćen po jedinstvenom konceptu s pokretnim pozornicama.

Vrijedna ekipa iz organizatorskog tima razveselila nas je datumima drugog izdanja! LMF Festival održat će se i sljedeće godine na Jarunu i to u trodnevnom izdanju – točnije od 3. do 5. lipnja 2022.

LMF festival 2022.

“Sljedeće godine LMF festival će trajati 3 dana, prvi vikend u šestom mjesecu što je ujedno i početak festivalske sezone.
Svirat će nam veliki broj izvrsnih svjetskih imena i bilo bi šteta nekog propustiti zbog puno paralelnih pozornica. Kroz 3 dana ćemo omogućiti posjetiteljima da čuju i vide sve i zabave se triput bolje i duže.”
– rekao je Damir Lovrić za Ultra Klub.

Na prvom izdanju LMF Festivala, koji se održao krajem kolovoza ove godine, više od 5 tisuća posjetitelja pratilo je program na šest pokretnih party kamiona. U samo jednom danu publiku je rasplesalo 40 elitnih imena svjetske elektronske scene (Marco CarolaLucianoClaptoneAudiojackEli Brown..).
Na LMF Festivalu su nastupale i brojne domaće snage među kojima su: Wekingz, Ante Jakir, Tom Bug, Yakka, Shipe i brojni drugi.

Važno je istaknuti da je LMF premijerno izdanje doživio u Las Vegasu. U Hrvatskoj je prvi festival ovakvog koncepta, a u sljedećoj godini vraća se u još spektakularnijem izdanju.
Uz vrhunsku zabavu, organizatori su najavili i niz popratnih sadržaja.

Prvi val izvođača bit će objavljen uskoro. Ostani uz Ultru i hitove koje voliš i prvi saznaj sve zanimljivosti!


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background