MILUN TE ZOVE: Ovoga petka i subote Split postaje centar financijske pismenosti

Written by on 13/09/2023

Idealan je trenutak za edukaciju o upravljanju osobnim i poslovnim financijama, i to uz najomiljenijeg profesora matematike i financijskog vlogera, Tonija Miluna

Toni Milun nastavlja misiju financijskog opismenjavanja, a nakon zagrebačke konferencije na kojoj je sudjelovalo više od 800 posjetitelja, dolazi u Split. Ovoga petka i subote u CineStaru Joker održat će se Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0, a posjetitelje očekuje mnogo zanimljivih predavanja i panel rasprava.

Prvi dan posvećen je poslovnim financijama, a Milun će u uvodnom predavanju objasniti koja su 3 principa financijskog zadovoljstva. Tema investiranja uvijek je aktualna, a zašto je dobro investirati u jahte i objekte za kampove ispričat će Ivica Žuro, konzultant u financijama, bankovnom poslovanju i upravljanju poduzećima.

Ključni događaj prvog dana konferencije je intervju sa zamjenikom direktora Revolut banke, Andriusom Bičeikom koji će u 1 na 1 razgovoru s Milunom otkriti planove Revoluta i ponuditi osvrt na moderne načine bankarenja u svijetu.

Kako iskoristiti sve benefite održivog razvoja za financijski uzlet kompanije, što je Peer-to-peer financiranje SME poduzeća, kako zaštititi poslovanje, ali i pronaći poslovne partnere samo su neke od tema prvog dana konferencija. O njima će pričati Jasminka Rojko, Snježana Bahtijari, Sašo Breitenberger, Katarina Sunara i ostali stručnjaci.

Drugi dan posvećen je osobnim financijama i idealan je za one koji još ne znaju gdje i kako investirati, na što paziti kod uzimanja kredita, ali i koja su najvažnija potrošačka prava i obveze banaka. Svi oni koji razmišljaju o kupovini stana ili kuće saznat će kako to mogu učiniti jeftinije, na predavanju Dine Serdarušić i Marije Okopni, a Josip Kokanović pričat će o štednji u zlatu i svemu što trebate znati o toj temi.

“Kako nas marketinški stručnjaci guraju u (ne)željene kupnje: psihologija u podlozi marketinških poruka i taktika” naziv je predavanja Nikole Ercega, diplomiranog psihologa, a panel rasprava “Preko osobnog razvoja do financijske slobode” ugostit će stručnjake koji će s publikom podijeliti svoja znanja i iskustva o tome kako postići financijsku slobodu uz tehnike osobnog razvoja.

Pametno upravljanje osobnim financijama omogućuje vam da izbjegnete dugove i živite unutar svojih financijskih mogućnosti, dok istovremeno stvarate osnovu za financijsku sigurnost i rast prihoda. Osim toga, pravilno upravljanje osobnim financijama omogućuje vam postizanje financijskih ciljeva poput kupovine vlastite nekretnine, investiranja u budućnost vaše djece ili dosezanje financijske slobode i sigurnijeg ulaska u treću životnu dob.

Više detalja o programu konferencije i ulaznicama kojih je sve manje, provjerite na službenoj web stranici. Poseban popust osiguran je za studente, a svi koji se učlane u Toni Milun Friends Club imaju 20 % popusta na ulaznice.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background