IBIZA TAKEOVER CROATIA!

Written by on 17/08/2021

Prvi put u povijesti Amnesia, jedan od najpoznatijih klubova s Ibize, svoj closing party seli u Hrvatsku. Završni festival “Ibiza Takeover Croatia” će se održati na najpopularnijoj hrvatskoj party plaži Zrću, a trajat će sedam dana, od 30. kolovoza do 5. rujna.

Na festivalu će u sedam dana nastupiti brojni rezident DJ-i kluba s Ibize kao što su Adam Beyer, Claptone, Caal, Cinthie, Luca Donzeli, Kolsch i brojni drugi.

Amnesia s Ibize je jedan je najpoznatijih svjetskih klubova. Čak je četiri puta u periodu od 2007. do 2011. na dodjeli nagrada IDMA u Miamiju proglašen za najbolji globalni klub. Nalazi se u blizini sela San Rafael na autocesti Ibiza – San Antonio. Otvoren je 1976. kao mjesto susreta hipi bendova, da bi ubrzo prerastao u disko klub, koji će 1978. dobiti današnje ime. Strelovit uspon je doživio 1991. godine, a svakog ljeta dočekuje tisuće ljubitelja elektroničke glazbe i drugih glazbenih smjerova. U Amnesiji su nastupali gotovo svi vodeći DJ-i svijeta.

Promociju festivala “Ibiza Takeover Croatia” klub Amnesia provodi u cijelom svijetu i ne treba posebno isticati koliko je to velika reklama za Pag i cijelu Hrvatsku.

“Čast nam je i veliko priznanje svima da je jedan ovakav svjetski brend izabrao Hrvatsku za svoj festival i closing party sezone. Pandemija korona virusa zatvorila je i ovog ljeta sve klubove na Ibizi, a Hrvatska je postala top destinacija!”, istaknuo je Drago Vukelić iz BSH Events, koji su suorganizatori festivala.


Continue reading

Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background