Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!

Written by on 22/03/2022

Hack4Split će se održati 9. i 10. travnja, a organiziraju ga Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu. Partneri u organizaciji su Ensoco, Split Tech City i Digital Nomad Associaton Croatia.

Hack4Split je dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija i društveno korisnih rješenja. Ostalo je još malo do završetka prijava za ovogodišnji društveni hackathon Hack4Split, točnije prijave završavaju 26. ožujka u 23:59!

– Pozivamo sve zainteresirane, neovisno o obrazovanju i zanimanju, da se prijave na hackathon i doprinesu rješavanju problema u našoj lokalnoj zajednici, a sve to kroz prizmu UN ciljeva održivog razvoja – poručili su organizatori.

Rješenje koje želite razviti može biti društveno-korisnog, humanističkog, tehnološkog ili inženjerskog karaktera, dakle nema ograničenja niti unaprijed postavljenog okvira, bitno je samo da se primjenom doprinosti postizanju jednog od UN ciljeva održivog razvoja.

Imate li ideju koja bi unaprijedila život u zajednici, ali nemate tim ili platformu za prezentirati svoju ideju? Možda se želite angažirati oko rješenja nekog od gorućih problema vaše lokalne zajednice. Upoznajte se s raznim UN ciljevima održivog razvoja i prijavite se na Hack4Split. Prijave se vrše putem poveznice https://forms.gle/Mie1U38xxMbycaZi7

Najbolje timove očekuju razne korisne nagrade i novčani fond za daljnji razvoj.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background