YAKKA za Ultru Split najavljuje LMF Festival: Sprema se spektakl, stižu velika glazbena imena, evo koja

Written by on 15/01/2022

“Let the music be free” festival, poznatiji pod nazivom LMF festival pravi je spektakl elektronske glazbe koji se Hrvatskoj prvi put predstavio prošle godine kao jednodnevni događaj na Jarunu, a ove se godine vraća kao trodnevni festival. Sve je na rasporedu 3. – 5. lipnja 2022. na zagrebačkome Jarunu, a popularni YAKKA otkrio je za Ultru Split što posjetitelji mogu očekivati.

U prvom valu izvođača predstavili smo ukrajinski dvojac Arbat, jedan od najtraženijih aktera svjetske elektronske scene, uz njih bih izdvojio još Elija Browna i Manuela de la Maru kao glavna imena – otkrio nam je ovaj popularni producent koji se glazbom bavi još od 2009. godine.

Što se tiče regionalne podrške, tu je Andrew Meller iz Srbije, DJ Jock iz Splita, Tomo in der Muhlen, imamo i Kali iz Zagreba te moju malenkost – rekao je YAKKA te dodao kako će se u drugome valu otkriti još veći broj izvođača.

Nije tajna da velika svjetska imena elektronske glazbe obožavaju Hrvatsku zbog jedinstvene publike, a u to su se uvjerili i organzatori LMF-a:

Strani izvođači uvijek dobro ocijene našu publiku, uvijek vole reakcije i vibru na eventu. Vjerujem da će svaki izvođač koji dođe na festival biti ugodno iznenađen te da će se dobro zabaviti, a i publika skupa s njim – poručio je.

S obzirom na vrijeme u kojem živimo, nezaobilazno je i pitanje epidemioloških mjera:

Sve što radimo, radimo u skladu s trenutnom COVID situacijom. Prema njoj se po potrebni prilagođavamo. Tako smo radili lani, sve je prošlo bez ikakvih problema. Posjetitelji se mogu osjećati sigurno, nema nikakve dvojbe da će mjere biti ispoštovane – sa sigurnošću nam tvrdi.

Osvrnuo se i na prošlogodišnje debitantsko izdanje festivala:

– S obzirom na to da smo se lani prvi put predstavili ljudima, odaziv je bio i više nego dobar. Imali smo jake headlinere, to su bili Marco Carola, Luciano, kao i hrpu drugih domaćih, regionalnih, ali i svjetskih imena. Mislim da smo postavili dobre temelje da ove godine sve dignemo na još višu razinu. Ove godine idemo barem na duplo – kazao nam je kroz smijeh Domagoj Jakić, poznatiji kao YAKKA.

Aftermovie prošlogodišnjeg izdanja LMF Festivala

Nije lako organizirati jedan ovako velik projekt, međutim, kad su dugogodišnji iskusni stručnjaci u pitanju, onda nema straha:

– Osjećaj je super kad radiš ono što voliš. Ovo mi je najveći projekt na kojem sam dosad radio. Jako sam sretan da sam dobio povjerenje da se predstavim svojim znanjem i vještinama i da doprinesem cijeloj toj priči. Nadam se da ćemo dobro surađivati i dalje – rekao nam je ovaj nagrađivani DJ te dodao:

Svi vi dragi ljubitelji elektronske glazbe, ja sam YAKKA i ovim vas putem pozivam da nam se pridružite na LMF Festivalu 3., 4. i 5. lipnja na zagrebačkome Jarunu. Ugostit ćemo velika imena, očekuje vas super provod, nikako ne propustite. Vidimo se na Jarunuzaključio je YAKKA.

Detalje oko samoga festivala možete pratiti na njihovoj službenoj web stranici.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background