Antonia Dora Pleško za Ultra jutro: U novoj pjesmi sam potpuno svoja, spremam zanimljivu suradnju

Written by on 29/04/2022

Mlada domaća glazbena zvijezda Antonia Dora Pleško otkrila je u programu Ultre Split planove za svoju glazbenu budućnost, prokomentirala je nedavno putovanje u Egipat, a osvrnula se i na životne promjene koje su joj se dogodile u posljednje vrijeme.

Antonia se nedavno vratila iz Egipta gdje je boravila s više domaćih influencera, otkrila nam je prve dojmove.

– U Egiptu je bilo prekrasno, ne mogu ga usporediti s Meksikom, ali jako je lijepo i veselo i ima puno stvari za vidjeti.

Već za par dana planira na novo putovanje.

– Jučer sam bukirala put za Meksiko i za 17 dana idemo dečko i ja proslaviti tri godine veze tamo. Meksiko je moj drugi dom, tamo se osjećam potpuno svoja i jedva čekam. Nismo uzeli duži period jer oboje imamo puno posla. U Meksiku bismo trebali snimiti nekoliko isječaka za moj novi spot – poručila je talentirana Splićanka.

Inače, njena nova pjesma trebala bi biti drugačija od onoga na što smo od nje navikli, otkrila nam je detalje.

– Sprema se nešto novo. Cijelo vrijeme dok sam tu sam u studiju. Idemo prvi put baš s ljetnim hitom. Ne smijem puno otkriti, ali radi se o jako zanimljivom featuringu. Jedna super osoba je sa mnom na toj pjesmi. Sve skupa je jedan latino vibe, tako da sam potpuno svoja i presretna.

Osvrnula se i na planove za ljeto pred nama.

– Planiram se posvetiti poslu jer ga imam previše dogovorenog, ali voljela bih obići hrvatske otoke, roniti, kupati se, otići na koji festival i plesati na dobru glazbu.

Antonia Dora nedavno se preselila u Zagreb, ali priznaje da je za Splitom itekako nostalgična.

– Ja sam prava Dalmatinka, naravno, uvijek mi nedostaje Split i more. U budućnosti se vidim uz more. Jedino gdje bih mogla dugoročno živjeti je Split ili negdje u Meksiku, ali Zagreb je zasada super odluka. Stan mi je okupan sunce do osam navečer, to mi nadomjesti nostalgiju za Splitom.

Osim što se bavi glazbom, aktivna je i na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati preko dvadeset tisuća, a na TikToku preko sto tisuća ljudi. U programu Ultra jutra osvrnula se na nerealne standarde, photoshop i filtere prisutne u virtualnome svijetu.

– Puno cura radi detox ili stalno idu u teretanu ili se izgladnjuju. Ja sam prije bila više opterećena tim stvarima, sad je to više “go with the flow”, budi svoja i pokaži svoje nesavršenosti. Ljudi će se povezati s tim. Postoji mogućnost da na taj način društvene mreže prestanu biti toksične i da se svi međusobno počnemo prihvaćati – zaključila je Antonira Dora Pleško.

Ultra jutro poslušajte svaki radni dan od 8 do 12, samo na Ultri Split.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background