Zeleno-otočni festival za kojeg vam trebaju samo ekipa, priroda i more

Written by on 13/07/2021

Green Island Festival dočekao je ovo ljeto svoje dugo iščekivano prvo izdanje u Sućurju na otoku Hvaru, i to u zanimljivoj suradnji s TAM TAM Music Festivalom.


U uvali Česminica na otoku Hvaru, Green Island Festival starta od 21. srpnja i traje do 24. srpnja te će poslužiti kao idealna uvertira TAM TAM Music Festival , jednom od najboljih malih glazbenih festivala u regiji, koji se već osmu godinu održava na istoj lokaciji.

Zeleno-otočni festival kreće s organiziranom akcijom čišćenja uvale Česminica, nakon čega će posjetitelji imati prilike naučiti nešto o životnom stilu zero waste, održivom graditeljstvu, permakulturi i biodinamičkoj poljoprivredi (online i uživo) te će upoznati lokalne OPG-ove, uključujući i posjet uljari u obližnjem selu Bogomolje.

“Cilj Green Island Festivala je učiniti ekologiju atraktivnom i zabavnom te time inspirirati posjetitelje i lokalno stanovništvo za život u skladu s prirodom, ali i dati priliku eko-biznisima i inicijativama s otoka da se predstave posjetiteljima”, istaknuo je Branimir Radaković, jedan od organizatora događaja iz agencije Brodoto.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background