ZAPOČINJE ŠESTO IZDANJE SPLITECH KONFERENCIJE

Written by on 08/09/2021

Šesto izdanje SpliTech konferencije o pametnim i održivim tehnologijama, održat će se u hibridnom obliku 8. – 11. rujna 2021. te će okupiti ugledne znanstvenike i stručnjake iz akademske zajednice.

U organizaciji splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) održava se šesta Međunarodna konferencija o pametnim i održivim tehnologijama SpliTech 2021 na kojoj je prihvaćeno preko 150 znanstvenih radova iz preko 30 zemalja svijeta.

Prvog dana konferencije, 8. rujna, na FESB-u u prostorijama PICS-a održat će se besplatan jednodnevan IoT day s ciljem povezivanja IoT tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika te svih geekova i zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama. U suorganizaciji s ICT Županijom, održat će se tri praktične radionice, od kojih je svaka posvećena određenoj temi iz svijeta IoT-a: 1. AI za početnike, 2. Prototipiranje IoT čvorova sa STM32 mikrokontrolerima te 3.Napravite vlastitu antenu za nekoliko sati.

Nakon prošlogodišnje izdanja u potpuno virtualnom obliku, ove godine znanstveni dio konferencije će se održati po hibridnom modelu u Bolu na Braču radi boljeg povezivanja i match-makinga po pitanju prijava na projekte. Svečano otvorenje planirano je trećeg dana konferencije, 10. rujna u 11:15 sati, nakon čega će predavanje održati ugledni svjetski znanstvenici/profesori.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background