Započela je prodaja sezonskih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2021/2022.!

Written by on 02/07/2021

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za sve utakmice HT Prve lige, 2. i 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2021/2022.


U slučaju ograničenog kapaciteta tj. dozvoljenog broja gledatelja na stadionu, zbog epidemioloških ili drugih razloga, pretplatnici imaju pravo prioriteta dolaska na stadion
Za slučaj plasmana HNK Hajduk u Play-off i grupnu fazu UEFA Konferencijske lige pretplatnicima će se omogućiti pravo prvenstva kupnje ulaznica.
U slučaju zabrane prisustvovanja publike na domaćim utakmicama zbog epidemioloških odluka Nacionalnog Stožera, pretplatnicima se garantira novčano obeštećenje koje će se obračunati na kraju sezone proporcionalno broju propuštenih utakmica te će se taj iznos moći iskoristiti za kupnju pretplate u idućoj natjecateljskoj sezoni 2022/2023.
Sve pretplatnike iz protekle sezone staro pretplatničko mjesto će “čekati” do ponedjeljka 12. srpnja u 23:59 sati. U slučaju da pretplatnik ne obnovi sezonsku ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju.Continue reading

Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background