VRIJEME JE ZA TURNIR U ULIČNOJ KOŠARCI

Written by on 23/08/2021

Nakon godinu dana stanke, četvrti Streetball Tour Split će se idućeg vikenda održati na Visokoj.

Na dosadašnjim se turnirima, održanima prethodnih godina na Brdima i Splitu 3, natjecalo više od 40 različitih ekipa. U godini kad se ovaj sve popularniji sport prvi put igrao na Olimpijskim Igrama, splitski turnir ulične košarke 3×3, poznatije kao basket, nastavlja svoju turneju po gradskim kvartovima.

Organizatori su se odlučili za novoobnovljeno košarkaško igralište na Visokoj kao najbolji izbor za lokaciju četvrtog izdanja, a najavljuju još zanimljivije natjecanje, na višoj razini, uz jaču konkurenciju. Turnir će se igrati dva dana, za vikend 28. i 29. kolovoza u popodnevnim satima, samo u seniorskoj kategoriji. Tu je zabavni dio, uz glazbu, hranu i piće.

Streetball Tour Split je studentski projekt kojemu je cilj pokazati da u Splitu za vrućeg ljeta sport ipak živi, ukazati na potrebu za uređenim i kvalitetnim igralištima, te promovirati sport, košarku i sami ‘streetball’.

Pozvani su svi koji vole igrati uličnu košarku da se prijave. Okupite svoju ekipu i sudjelujte u ovom vrhunskom natjecanju jer vas očekuje puno zabave i različitih nagrada, pravi mali basket spektakl, poručili su organizatori.

Prijaviti se može na brojeve: 091 907 8226 i 095 852 0731 ili na Facebook stranici ‘Streetball Tour Split’.


Ultra Split

Hitovi koje voliš

Current track

Title

Artist

Background